Turism RomaniaObiective Turistice Cazare Hartă Imagini Jurnal Turistic
blank

Comunitate

Contribuie cu conținut - Dacă ai călătorit prin România și ai văzut locuri ce crezi că merită vizitate, crează un nou obiectiv turistic și împarte expriența ta cu toți.

Sunt mii de obiective turistice de talie mondiala in România care nu reușesc să producă suficienți bani pentru a fi întreținute. De ce? Pentru că se ascund in spatele ignorantei autoritătilor, care an după an provoacă scandaluri politice in loc să provoace interes în obiectivele turistice românești. La mila lor, stau mii de instituții private, de stat sau non-guvernamentale care se zbat pe malurile sustenabilității și protestează neputincioși sperand de fiecare dată că înălțimile lor vor mișca un deget... pentru noi cei mulți.

Tot ce auzim la știri este că țările vecine sunt înaintea noastră, când dintr-un punct de vedere, când din altul, când din toate punctele de vedere. Noi credem că acest lucru se poate schimba și e timpul să scoatem și noi un as din mânecă. Când suntem uniți, suntem puternici. Am demonstrat-o de-a lungul istoriei. Nu este nevoie de 750.000 euro sa facem cunoscută România. Avem nevoie doar de Internet și de de un pic de efort colectiv. Nimeni nu are pretenția să fi văzut tot ceea ce este de văzut în România, dar împreună, le-am văzut pe cele mai multe. Dacă fiecare din noi participă cu o poză, o descriere, o traducere sau pur și simplu cu o părare despre acestea, în scurt timp putem avea o enciclopedie cu tot ceea ce este mai frumos în România intr-un singur loc, care oferă posibilitate de vizualizare, căutare și informare, tot ceea ce este nevoie să trezească intresul unui turist.

Citește mai mult despre cauza noatră aici ...
Vizitează-ne cât mai des - Poți ajuta această cauză prin simpla ta prezență la noi pe portal. Caută obiective, explorează galerii foto și poate vei găsi un motiv să-ți petreci următoarea vacanță în România.
Cheamă-ți și prietenii - Cu siguranță au și ei ceva de spus despre anumite colțuri ale țării sau poate vor și ei să o vadă dar nu știu ce pot vedea. Trimite-le o invitație de aici, anunță-i pe situri de socializare, forumuri, scrie despre noi pe bloguri și nu uita să lași o adresă. Să vină toți. Unde-s mulți puterea crește.
Alătură-te cauzei noastre și pe Facebook -
Share Fii fan al portalului nostru aici, iar dacă găsești o destinație la noi pe site care îți place, scrie despre el pe Facebook din pagina de detalii ale acestuia.

Nu uita sa-ți chiemi toți prietenii de pe Facebook!

Urmarește-ne pe Twitter - Vom posta aici toate noutățile.

Nu uita să dai "retweet", ca să afle și prietenii tăi de pe Twitter de cauza noastră!

Scrie despre noi pe blogul tău și susține-ne cu un link - Preia articol de aici
Turist Info Romania
 
Turism Romania
 
Turism Romania
 
Turism Romania
 
Turism Romania

Informații

about us termeni si conditii politica de confidentialitate

Contact

invita prieteni contact administrator opinia ta raportează eroare

Copyright © 2010 - 2016 
Romania Tourist Info

Regiuni Turistice

transilvania moldova muntenia banat crișana bucovina oltenia dobrogea marea neagră delta dunării dunărea bucurești maramureș

Categorii
Obiective Turistice

orașe muzee case memoriale cetăți / castele mănăstiri / biserici turism rural drumeție munți peșteri lacuri râuri pescuit parcuri naționale rezervații naturale

Utile

Hartă Rutieră

Referinte

Romania Tourist Info pe Facebook Romania Tourist Info pe Twitter RSS feed
PageRank Checking Icon

Parteneri

Societatea Carpatină Ardeleană Harta Rutiera a Romaniei toți partenerii