Turism RomaniaObiective Turistice Cazare Hartă Imagini Jurnal Turistic
blank

Comunitate

Concurs

Obiectivul nostru este să adunăm toate obiectivele turistice din România care merită vizitate ca să putem să le prezentăm potențialilor turiști (români și străini) cu descriere cât mai largă, poze, coordonate GPS și toate detalii care trebuie știute pentru a avea o experiență cât mai plăcută în mementul vizitei.

Sperăm astfel să conștientizăm în mintea românilor potențialul pe care acesta îl are, lucru care s-a cam pe parcursul scandalului continu în care se află această industrie atât de importantă pentru economia României.

Participă și tu împreună cu noi la această cauză. Prin sponsorii noștri vom premia pe cei mai puternici susținători ai turismului românesc. La fiecare 1000 de obiective turistice colectate vom da un premiu tare.

Fii tu primul câștigător


Premiul "1000 de obiective turistice"

Premiul constă intr-un aparat foto DSLR Nikon D3000, nou, în pachet origial, cu accessoriile din pachetul original și certificat de garanție. Accesoriile și configurația aparatului din pachetul original pot varia în funcție de ofertele distribuitorilor autorizați în momentul acordării premiului. Dacă pe durata concursului producătorul nu va mai fabrica acest aparat, se va alege un alt aparat foto DSLR similar în configurație și preț.

ATENTIE! fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetul original. Pentru o descriere completa a modelului respectiv specificatiile complete va rugam sa vizitati pagina producatorului. Imagine sunt proprietate ale producatorului. Denumirile Nikon respectiv D3000 sunt marci inregistrate ale Nikon.
Regulament

Punctaj

Punctajul este elementul determinant în câștigarea concursului. Acesea se acumulează pe parcursul participării utilizatorului în cadrul portalului. Pentru a da șanse fiecarui utiliator să câștige, punctele se perpetuează și după câștigarea concursului pentru alte concursuri ce vor urma. Participarea de două ori la concurs al câștigătorului este permisă, dar punctele acestuia se vor reseta la 0 în urma câștigării. Acesta are însă dreptul de a acumula din nou puncte pentru un viitor concurs. Punctajul va fi elementul departajant în cadrul concursului. Fiecare utilizator va fi puncat în funcție de activitatea sa pe parcursul concursului. punctajul este cumulativ și se calculează astfel:
 • 1. Obiectiv definit = 40 puncte (pentru a fi inclus în calcul, obiectivul, trebuie să complet definit). Aceste puncte vor fi desemnate utilizatorului care crează versiunea cu cea mai mare contribuție, nu neapărat celui care crează obiectivul pentru prima dată. Rămâne la latitudinea adminisrtatorului sau mediatorilor să verifice și să decidă care utilizator primește aceste puncte. Ceilalți utilzatori vor primi puncte de contribuție, vezi puntul următor.
 • 2. Contribuție la Obiectiv = 5 puncte (toate contribuțiile la un obiectiv, care corectează sau îmbunătățesc semnificativ detaliile acestuia vor și care nu se încadrează la punctul 1. Prin contribuție semnificativă se înțelege orice contribuție care nu este redundantă sau specific creată să manipuleze sistemul. Rămâne la latitudinea administratorului sau moderatorilor să decidă dacă o contribuție va fi sa nu considerată semnificativă)
 • 3. Imagine încarcată = 10 puncte (pentru a fi inclusă în calcul, imaginea, trebuie să fie complet definită)
 • 4. Vot = 1 punct (Fiecare vot, indiferent de obiectul acestuia)
 • 5. Raportare = 5 punct (Orice raportare validă, indiferent de obiectul acestuia)
 • 6. Păreri = 10 puncte (pentru a fi inclusă în calcul, părerea, trebuie să fie complet definiă)
 • 7. Articol în secțiunea "Jurnal Turistic" = 30 puncte (pentru a fi inclus în calcul, articolul, trebuie să complet definit)
 • 8. Like pe Facebook = 50 puncte. (Punctele se asociază utilizatorului tău de Facebook. Dacă ai și user local va trebui să le asociezi pe pagina ta de profil/date personale. Lista membrilor de pe Facebook se actualizeaza o singură dată pe zi, punctele vor apărea atașat uerului tău după următoarea actualizare. Pentru a păstra punctele statusul de Like trebuie păstrat.)
 • 9. Prieten invitat pe Facebook = 50 puncte. (Pentru a primi punctele utilizatorul Facebook invitat trebuie sa-ți fie prieten pe Facebook și trebuie să se logineze în Romania Tourist Info cu contul său de Facebook. Grăbește-te! Un singur utilizator va primi aceste puncte, și anume primul care invită utilizatorul Facebook. Punctele se asociază userului tău de Facebook. Dacă ai și user local va trebui să le asociezi pe pagina ta de profil/date personale.)


Validitatea componentelor

Vor fi considerate complet definite elementele din portal dacă îndeplinesc următoare condiții:
 • Obiectiv Complet Definit: respectă terminii și condițiile de utilizare, toate câmpurile sunt corect specificate, are cel puțin cinci imagini complet definite atașate, iar descrierea a acumulat cel puțin 25 voturi și o medie a acestora de cel puțin 2 puncte.
 • Imagine Complet Definită: respectă terminii și condițiile de utilizare, are descriere relevantă și a acumulat cel puțin 25 voturi având o medie de cel puțin 2 puncte
 • Părere Complet Definită: respectă terminii și condițiile de utilizare și a acumulat cel puțin 25 voturi având o medie de cel puțin 2 puncte
 • Articol Complet Definit: respectă terminii și condițiile de utilizare și a acumulat cel puțin 25 voturi având o medie de cel puțin 2 puncte
 • Raportare Validă: respectă terminii și condițiile de utilizare motivul este întemeiat și specificat. Administratorul va verifica fiecare raportare și se va pronunța în legătură cu validitatea acestora.
Lipsa traducerilor în engleză, unde este cazul, nu va afecta validitatea elementelor.


Penalități

Orice încălcare a regulamentul concursului, termenilor și condițiilor poate fi sancționat cu procente din totatlitatea punctrelor acumulate sau descalificarea utilizatorului. Nu vor fi penalizate greșeli care nu sunt în mod evident de rea credință. Rămâne la latitudinea administratorului să decidă gravitatea faptei și penalitatea.


Excluderi

Orice afiliat direct al portalului (ex: administrator, sponsori, contractori, angajati, etc.) vor fi EXCLUȘI de la participare în concurs.


Desemnarea câștigătorului

Câștigătorul concursului va fi utilizatorul cu cel mai mare punctaj în momentul în care se atinge obiectivul concursului. În czul în care în momentul respectiv există unul sau mai mulți utilizatori cu același număr de puncte, concursul va continua până la departajarea unuia care are cu cel puțin un punct mai mult decât oricare alt utilizator. În acel moment concursul va fi considerat încheiat iar premiul va fi desemnat utilizatorului câștigător.


Livrarea Premiului

În momentul în care un câștigător a fost desemnat, acesta va fi notificat prin email și va fi afișat pe portal. Câștigătorul va trebui să răspundă prin intermediul mesageriei din portal cu datele personale relevante în scopul livrării. Dacă în termen de 60 de zile câștigătorul nu ne va contacta, va fi desemnat un alt câștiător în ordinea punctelor. Termenul de livrare a premilui este de maxim 60 de zile de la contactarea câștigătorului.


Clauze finale

Termenii și regulamentul concursului se pot schimba în urma fiecărei decernări de premii, sau în cazul extrem în care se descoperă o eroare de logică în calcularea punctajului ce determină câștigătorul. Deasemenea ne rezervăm dreptul de a extinde sistemul de puncte în timpul concursului dacă această modificare nu afectează numărul de puncte acumulate de către nici un utilizator. Deasemenea ne rezervăm dreptul de a suspenda sau termina concursul în urma decernării premiului etapei curente ale concursului.

Informații

about us termeni si conditii politica de confidentialitate

Contact

invita prieteni contact administrator opinia ta raportează eroare

Copyright © 2010 - 2016 
Romania Tourist Info

Regiuni Turistice

transilvania moldova muntenia banat crișana bucovina oltenia dobrogea marea neagră delta dunării dunărea bucurești maramureș

Categorii
Obiective Turistice

orașe muzee case memoriale cetăți / castele mănăstiri / biserici turism rural drumeție munți peșteri lacuri râuri pescuit parcuri naționale rezervații naturale

Utile

Hartă Rutieră

Referinte

Romania Tourist Info pe Facebook Romania Tourist Info pe Twitter RSS feed
PageRank Checking Icon

Parteneri

Societatea Carpatină Ardeleană Harta Rutiera a Romaniei toți partenerii